Cursuri de formare si recalificare profesionala 

Bucatar, Frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist, Contabil, Make-up, Cosmetician, Ospatar, Lucrator in comert, Tehnician maseor, Agent securitate

“Cel mai frumos make-up al unei femei este pasiunea, dar cosmeticele sunt mai uşor de cumpărat… Cea mai importantă caracteristică a machiajului este versatilitatea acestuia: poţi fi un alt personaj în fiecare zi.”

Un make-up artist priceput ar putea lucra astăzi într-un salon de frumuseţe, într-un teatru sau o televiziune, dar şi ca freelancer. Câştigurile financiare depind de mulţi factori, în special de talentul şi munca investită zilnic în construirea unei astfel de cariere. Meseria de make-up artist nu este aşa simplă precum pare la prima vedere pentru că, pe lângă îndemanare, presupune simt artistic, instruire prin cursuri specializate/perfecţionare şi multă muncă. Un make-up artist profesionist poate câştiga chiar şi 1.000 EUR pe zi, însă până la acest punct, investiţia în produse şi cursuri de specializare şi acumularea de experienţă pot dura de la cateva luni până la ani. 
Aici intervine Centrul de Calificare Adulţi – IAŞI care, prin cursul acesta cât şi prin lectorii de înaltă clasă şi formare profesională, vă susţin în realizarea visului de a deveni un nume în arta machiajului.

Beneficii obţinute la finalizarea cursurilor MAKE-UP Artist organizate de Centrul de Calificare Adulţi IAŞI
✔️ Cunoştinţe teoretice şi practice pentru un make-up artist profesionist;
✔️ Capabilitatea de a realiza machiaje profesionale;
✔️ Posibilitatea de recuperare imediată a investiţiei în cursurile de formare prin angajare la saloanele de fumuseţe şi de modă sau practicarea meseriei de MAKE-UP ARTIST ca freelancer;
✔️ Deţinerea unui cerificat pentru calificarea de “MACHIOR” recunoscut la nivel naţional şi în Uniunea Europeana, autorizat de Autoritatea Naţională pentru Calificări, recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei Naţionale.

Durată: 6 săptămâni
Preţ: 1.000 lei(plătibili în rate)

Conditii de participare
Învăţământ general obligatoriu, studii liceale sau superioare.

Documente necesare pentru înscriere curs:
🔴 Copie carte identitate/ buletin;
🔴 Copie certificat de naştere;
🔴 Copie certificat de căsătorie (dacă numele este altul faţă de cel din diploma de licentă);
🔴 Copie documente care atestă studiile (certificat de absolvire; diplomă licenţă sau adeverinţă dacă nu a fost eliberată încă diploma);
🔴 Formular de înscriere la curs;
🔴 Adeverinţă medicală care atestă starea de sănătate

Cursul se va finaliza cu examen şi diplomă acreditată de Ministerul Muncii şi Educaţiei, recunoscută în toată Comunitatea Europeană.

Pentru consiliere și informații suplimentare:
Str. Elena Doamna Nr. 37, 707027 IAȘI
Lu – Vi: 09:00 – 16:00
Tel/Fax:0232- 246.635; 
Tel:0742-082.334
www.cca-iasi.ro – înscrieri on – line
https://www.facebook.com/pages/Centrul-De-Calificare-Adulti-Iasi/880156338705049

NUMELE NOSTRU STĂ GARANȚIE CALITĂȚII‼️

Fotografia postată de Centrul De Calificare Adulti Iasi.