Cursuri de formare si recalificare profesionala 

Bucatar, Frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist, Contabil, Make-up, Cosmetician, Ospatar, Lucrator in comert, Tehnician maseor, Agent securitate

FRIZER, COAFOR, MANICHIURIST-PEDICHIURIST

Prin Școala superioară de înfrumusețare din cadrul Centrului nostru, ai ocazia să înveți ABC-ul complet al frumuseții. Cursul nostru te va ajuta să devii un adevărat profesionist în beauty.
După cum știți, orice salon de înfrumusețare dorește să lucreze cu persoane calificate care să aibă pregătirea necesară pe mai multe subramuri ale acestui domeniu, astfel că foarte mulți absolvenți ai acestui curs reușesc să se angajeze. Nu este de neglijat nici faptul că pentru cei care nu vor să lucreze în salon, pot practica meseria de frizer, coafor, manichiurist-pedichiurist în mod independent.
Partea practică pe care se pune un accent deosebit se desfășoară în salonul propriu care este dotat cu toate cele necesare dezvoltării îndemânării sub atenta supraveghere și îndrumare a unor specialiști de renume din domeniu.
Astfel veți porni într-o călătorie plină de stil și creativitate și veți transforma pasiunea pentru frumos într-o carieră de succes în domeniul hairstyle și beauty.
Cu noi vei invăța să creezi noi forme de exprimare și vei reuși să-ți creezi propriul stil lăsându-ți amprenta personală asupra unor coafuri de excepție.
Curs Frizer:
Durata curs -10 săptămâni
Pret curs – 1200 lei

 INSCRIE-TE ONLINE