Cursuri de formare si recalificare profesionala 

Bucatar, Frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist, Contabil, Make-up, Cosmetician, Ospatar, Lucrator in comert, Tehnician maseor, Agent securitate

OSPATAR (chelner) vânzător în unități de alimentație

Meseria de ospătar este cea mai “democratică” meserie și totodată cea mai bănoasă. Un bun ospătar trebuie să înțeleagă din primul moment cine este persoana pe care trebuie să o servească și mai ales cu ce să o servească. Pentru a îndeplini aceste cerinte minime trebuie să urmeze un curs de ospătar unde va căpăta deprinderile necesare sub atenta supraveghere a lectorului.
Ospătarul este persoana care practic vinde toate produsele și serviciile unității unde lucrează.
Principalele atribuții ale ospătarului sunt: pregătirea salonului, primirea clienților, promovarea și vânzarea produselor și serviciilor restaurantului, servirea mâncărurilor și băuturilor, încasarea contravalorii serviciilor prestate, debarasarea spațiului de servire.
Ospătarul trebuie să aibă noțiuni despre preparatele culinare și băuturi, să cunoască tipurile de vin și băuturi în general, să știe normele de comportament, să colaboreze cu echipa de lucru, să cunoască tehnicile de promovare și vânzare.
Toate acestea se obțin pe parcursul cursului de pregătire teoretică și practică în restaurantele cu care colaborăm sub îndrumarea unor specialiști de renume.
Înscrieți-va dacă visați să ajungeți un faimos somelier sau, de ce nu, un foarte căutat director de restaurant.
Diplomele obținute sunt acreditate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, fiind recunoscute pe tot cuprinsul Uniunii Europene.

Durata – 20 săptămâni.
Cursul nu este disponibil.
 INSCRIE-TE ONLINE