Cursuri de formare si recalificare profesionala 

Bucatar, Frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist, Contabil, Make-up, Cosmetician, Ospatar, Lucrator in comert, Tehnician maseor, Agent securitate

Curs Stilist protezist unghii CCA Iasi

Curs stilist protezist unghii: este un program de formare, in care cursantii invata tehnicile necesare pentru a deveni profesionisti in domeniul stilizarii si protezarii unghiilor. Unghiile cu gel sunt un tip de manichiura in care unghia naturala este intarita si estetic imbunatatita cu un strat de gel. Acestea sunt in topul cerintelor pentru ca ofera un aspect frumos si rezistent unghiilor timp indelungat. Unghiile cu gel pot fi decorate si personalizate in diferite moduri, cum ar fi cu modele, culori sau pietre stralucitoare, in functie de preferinte. Daca vrei sa poti realiza si tu acest tip de manichiura, iar pe langa pasiune sa-ti poti construi si o cariera in domeniu, urmeaza acest curs pus la dispozitie de Centrul de Calificare Adulti Iasi. Cursul are o parte teoretica si una de practica, este foarte bine structurat, iar tu cu siguranta la final, vei putea sa realizezi fara nicio problema unghii tehnice cu aspect de unghii naturale corect executate.

Ce inveti la curs?

🎯Tehnici de realizare a manichiurii cu gel

🎯 Constructia si intretinerea unghiilor cu gel

🎯Pilirea si redarea corecta a formei unghiilor naturale: patrat, patrat rotunjit, oval, migdala

🎯 Aplicarea materialelor uniform, sub zona cuticulei

🎯Etapele corecte de dezinfectare si sterilizare a instrumentarului.

Participarea la un astfel de curs te pregateste sa devii un profesionist calificat si sa-ti poti construi o cariera in domniul frumusetii si al ingrijirii unghiilor. Vei primi o diploma recunoscuta la nivel national si international.

💥 𝐏𝐫𝐞t curs: 1500𝐑𝐎𝐍, platibil in rate

⏳𝗗𝘂𝗿𝗮𝘁𝗮 𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝗹𝘂𝗶: 30 zile

Toata aparatura si produsele necesare iti sunt puse la dispoziție fara costuri suplimentare, mai mult, iti vom oferi recomandari adaptate la cum trebuie sa arate un kit profesional complet si ce sa contina.

Cei care au obtinut aceasta calificare si-au gasit foarte usor locuri de munca in tarile europene, deoarece actul de calificare obtinut este recunoscut pe tot cuprinsul Uniunii Europene.
Urmareste-ne si pe Facebook:https://www.facebook.com/cursuriadulti/

 INSCRIE-TE ONLINE