Cursuri de formare si recalificare profesionala 

Bucatar, Frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist, Contabil, Make-up, Cosmetician, Ospatar, Lucrator in comert, Tehnician maseor, Agent securitate

TEHNICIAN MASEUR

Meseria de tehnician maseur presupune o sferă largă de competențe pentru desfășurarea activității și anume asigurarea condițiilor igienico-sanitare în cabinet, autopregatirea în vederea efectuării masajelor, efectuarea activităților necesare pregătirii pacienților și aplicarea masajului propriu-zis .

Pregătirea este asigurată de lectori cu studii superioare de profil care practică tehnicile de masaj în unități de profil din Iași.
Prin dobândirea meseriei de tehnician maseur vă veți spori substanțial veniturile, aceasta putând fi practicată atât în saloane specializate cât și în mod individual la domiciliul pacientului.
Cei care au obținut această calificare au găsit foarte usor locuri de muncă în țările europene, deoarece actul de calificare obținut este recunoscut pe tot cuprinsul Uniunii Europene.

Cursul de tehnician maseur este structurat pe doua module și anume :

Modulul 1 cu durata de 10 săptămâni/1000 lei, în care cursanții învață tainele masajului somatic, reflexogen și anticelulitic.

Modulul 2 cu durata de 20 săptămâni/1400 lei, unde se aprofundează cunoștințele obținute la modulul 1 cu masajul terapeutic, și masajul limfatic.

 INSCRIE-TE ONLINE