Cursuri de formare si recalificare profesionala 

Bucatar, Frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist, Contabil, Make-up, Cosmetician, Ospatar, Lucrator in comert, Tehnician maseor, Agent securitate

Masajul ajuta la relaxarea profundă a muşchilor şi ţesuturilor, creşterea mobilitatii articulaţiilor îmbunătăţirea circulaţiei sanguine şi fluxului limfatic, reducerea stresului , diminuarea anxietăţii, creşterea elasticităţii pielii, combaterea celulitei, eliberarea toxinelor din organism, un plus de energie şi bună dispoziţie, o concentrare mai bună, diminuarea durerilor de spate, musculare, de cap, ale articulaţiilor, sprijinirea organismului să îşi revină după efort sau perioade de convalescenţă, întărirea sistemul imunitar.
Efectele benefice se văd chiar după prima şedinţă iar după câteva luni se poate constata o îmbunătăţire considerabilă a calităţii vieţii şi a somnului, creşterea tonusului fizic şi psihic, un aspect mai frumos şi sănătos al pielii şi o stare de bine generală.
Combinat cu o alimentaţie sănătoasă şi sport, masajul ne ajută să ducem o viaţă sănătoasă pentru corp şi minte.

Pentru a fi fericiti, pentru a ne elibera de stres si pentru a lupta impotriva bolilor avem nevoie de mangaieri. Fara aceste atingeri devenim agresivi, stresati, ne imbolnavim mai usor. Sfatul care rezulta din cercetarile intreprinse este urmatorul: trebuie sa ne mangaiem copiii mai des, sa-i dezmierdam, sa-i alintam si sa-i masam, trebuie sa incurajam practicarea nestanjenita a acestui contact piele-piele in scoli, in spitale si in alte centre. Cultura contactului trebuie reactivata. In urma unui studiu, s-a constatat ca violenta excesiva, agresiunea, merg mana in mana cu contactul fizic limitat. Prescolarii care au un contact fizic mai intens cu parintii sau persoanele care-i ingrijesc au un comportament mult mai echilibrat. Animalele mangaiate sunt mult mai blande si sanatoase. Maturii sunt mai optimisti si mai echilibrati. Batranii nu se mai tem de singuratate si moarte. Mai ales ei au nevoie sa fie imbratisati… Si atunci? Daca binele lumii si-al oamenilor se obtine atat de lesne, printr-o simpla mangaiere, printr-o strangere afectuoasa in brate, ce ne impiedica oare sa le practicam mai des? Grea intrebare. Statisticile arata ca din 10 subiecti anchetati, 4 au raspuns ca n-au fost mangaiati niciodata. Raportati-i la populatia lumii (sa zicem7,5 miliarde) si va veti ingrozi. Din randul lor se ridica agresorii, delincventii si criminalii.

Centrul de Calificare Adulti – IASI si-a propus sa deschida orizonturile unei lumi mai bune. Asa se face ca din 2004 initiaza si perfectioneaza mii de cursanti in diverse domenii printre care si masajul. Aici distingem trei categorii mari:
* masajul somatic
* masajul terapeutic
* masajul reflexogen

Va invitam sa ne contactati pentru informatii si consiliere la:

Str. Elena Doamna Nr. 37, 707027 IASI
Lu – Vi: 09:00 – 16:00
Tel/Fax:0232- 246.635; 
Tel:0741 – 439.267
https://www.facebook.com/pages/Centrul-De-Calificare-Adulti-Iasi/880156338705049

NUMELE NOSTRU STA GARANTIE CALITATII!!

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni dormind, oameni stând jos şi cadru apropiat